Nu er tiden moden til at offentliggøre vores planer om at omdanne Tirstrup-Hallen fra byens idrætshal og festlokale til … MØDESTEDET! Landsbyklyngen Østdjurs har stablet dette projekt på benene, der nu har et lovende udkast til et sted, hvor alle borgerne i Østdjurs kan mødes til alskens aktiviteter.

Mødestedet i Landsbyklyngen Østdjurs skal være fremtidens mødested for læring, bevægelse og bæredygtighed. Mødestedet vil sætte krop, tanker og hjerter i bevægelse.

Mødestedet Østdjurs

  • skal være en fleksibel ramme for sport og motion for unge såvel som ældre kroppe.
  • og husets aktiviteter skal være kilde til bæredygtig indsigt, bevidsthed og handling.
  • skal være kilde til venskab, fællesskab og sammenhold.
  • skal støtte folk i at mødes om interesser, sager og hvad hjertet ellers er fyldt af.
  • skal være et inkluderende fællesskab mellem børn, unge, familier og seniorer.
  • er ”Porten til klyngen”, og base for klyngens frivillige arbejde.
  • skal emme af verdensmål. Både i den arkitektoniske løsning og som en formidlings- og inspirationsplatform, der påvirker vores bevidsthed og vores handlemønstre

Landsbyklyngen Østdjurs får støtte til Mødestedet i Tirstrup
1. november 2023 – lokalavisen.dk – Ebeltoft Folketidende

Nu er der kommet endnu en økonomisk håndsrækning til forvandling af Tirstrup Hallen. Den gamle 70’er idrætshal skal blive til et kulturelt mødested for hele landsbyklyngen Østdjurs, der består af 14 mindre landsbyer i de fire sogne Rosmus, Hyllested, Tirstrup og Fuglslev.

Opgraderet sportshal skal være nyt lokalt landsbymødested
2. februar 2022 – Realdania.dk

En traditionel idrætshal i Tirstrup på Djursland bliver omdannet til et levende mødested med fokus på verdensmål og bevægelse. Landsbyklyngen Østdjurs har netop fået støtte af Lokale og Anlægsfonden og Realdania til projektet.